U okviru projekata EU4AGRI, EU4AGRI-Recovery i EU4BusinessRecovery, koje finansira Evropska unija, 24. novembra objavljen je Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške investicijama u primarnu poljoprivrednu proizvodnju u Bosni i Hercegovini.

U srijedu, 08.12. od 11 sati održana je prva info sesija o ovom javnom pozivu. Info sesija održana je putem Facebook Live videa i tom prilikom svi zainteresirani mogli su saznati više o načinu prijave, kao i postaviti pitanja relevantna za ovaj javni poziv.

Cjelokupnu sesiju pogledajte na ovom linku.

Dodatna pitanja o ovom javnom pozivu postavite od 10.12. putem web stranice https://eu4agri.ba/postavi-pitanje/

Info sesije koje organizira projekat EU4AGRI putem svoje EU4AGRI Facebook stranice su jedine službene informativne sesije na kojima zainteresirani mogu dobiti tačne i relevantne informacije o tekućim javnim pozivima.Projekat EU4AGRI ne podržava niti odobrava info sesije u vezi javnih poziva koje se organiziraju mimo službene Facebook stranice projekta.

Projekat EU4AGRI ne odgovara za tačnost informacija koje se dobiju putem drugih kanala (info sesije drugih organizacija ili udruženja, edukacije, itd).