Obavještavamo sve zainteresovane za Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške investicijama za razvoj ruralnog turizma da je proces prijava omogućen je isključivo elektronskim putem, koristeći online sistem javnipoziv.undp.ba ili direktno putem ovog linka.

Korisničko uputstvo za podnosioce prijava putem online sistema projekta EU4AGRI, dostupno je na ovom linku zajedno sa video instrukcijama za registraciju i prijavu u sistem, te korištenje online sistema.

Tehnička pitanja vezana za korištenje sistema, mogu se postaviti isključivo putem mail adrese info@eu4agri.ba najkasnije do 05. marta 2022. godine do 12:00 sati. Na upite koji stignu poslije navedenog roka se neće odgovarati.

Krajnji rok za podnošenje prijedloga projekata je 07. mart 2022. godine do 17.00 sati.

Prijave dostavljene drugim putem (npr. putem faksa ili e-maila), neće biti uzete u razmatranje.

Dodatna pitanja koja su direktno vezana za investicije (npr. prihvatljivost investicije ili podnosioca, struktura troškova, kriteriji javnog poziva i sl.) se dostavljaju putem formulara za pitanja na web stranici projekta https://eu4agri.ba/postavi-pitanje do 28.02.2021. godine.

Podsjećamo podnosioce prijava da prije postavljanja pitanja pažljivo pročitaju dokument Smjernice za podnosioce prijava i objavljena pitanja i odgovore vezane za ovaj javni poziv obzirom da projekat neće odgovarati na već odgovorena pitanja.