Obavještavamo sve zainteresovane da je 29. avgusta produžen rok za prijave na Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške jačanju poljoprivredne prakse kroz povezivanje sa naučnim i istraživačkim organizacijama.

Krajnji cilj je da se, kroz bespovratna sredstva Evropske unije, ojača razvoj naučnih i istraživačkih institucija u BiH, te da se kroz podrži razvoj kapaciteta organizacija koje  ekonomski i interesno okupljaju poljoprivredne proizvođače i prerađivače.

Svi zainteresovani mogu pristupiti javnom pozivu putem LINKA.

Još jednom obavještavamo sve zainteresovane za Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške uvođenju standarda i certifikaciji u poljoprivredno-prehrambenoj proizvodnji, da je proces prijava omogućen isključivo elektronskim putem, koristeći online sistem https://javnipoziv.undp.ba/.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 23. septembar 2022. godine, do 17.00 sati.

Instrukcije za korištenje online platforme možete pronaći na: javnipoziv.undp.ba.

Dodatna pitanja u vezi ovog poziva mogu se dostaviti putem formulara za pitanja na web stranici projekta https://eu4agri.ba/postavi-pitanje u periodu od 15.08. do 16.09.2022. godine. Na sva pitanja koja stignu prije ili poslije navedenog roka neće se odgovarati.